Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Trener Ajntrahta Oliver Glazner slavio je veliku pobedu sa svojim igračima dobrih pola sata.

Ajntraht je u četvrtak uveče pobedio Barselonu sa 3:2, a imao je 3:0 sve do nadoknade meča.

PROČITAJTE JOŠ:

Plasirao se u polufinale Lige Evrope jer je u prvom meču četvrtfinala bilo 1:1, a Oliver Glazner i njegovi igrači su imali razlog za slavlje.

Filip Kostić je postigao dva pogotka i asistirao za jedan i odigrao jedan od najboljih mečeva karijere.

„Ovo ću da pamtim do kraja života, dok ne umrem. Video sam stadion pun belih dresova. To je bilo veoma dirljivo“, rekao je Glazner.

Izvinio se za proslavu trećeg gola na meču, koji je u 67. minutu dao Kostić, jer je gestikulirao ka klupi Barselone, iako mu nije bila namera da nekoga uvredi.

Otkrio je i neke od ključnih tačaka zbog kojih je Ajntraht tokom većeg dela meča učinio da Barselona izgleda kao obična ekipa.

„Znali smo da imaju probleme sa snagom i dinamikom. Terali smo ih da igraju u područjima gde nisu stvarali opasnost po nas. Cilj je bio da stvorimo Busketsu probleme i sve je ispalo kako smo planirali“, rekao je Glazner.

Ovo će samo dodatno da raspali „vatru“ među onim navijačima Barselone koji su još u ranijoj fazi sezone tražili da se Buskets stavi na klupu.

On je inače bio strelac prvog od dva Barselonina gola u nadoknadi, drugi je sa penala postigao Memfis Depaj, dok je Busketsu jedan gol i poništen zbog ofsajda.

BONUS VIDEO: Fudbaler Borusije se povredio u 1. minutu i u suzama napustio teren

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar