Kilijan Mbape
Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Leto 2022. godine bi trebalo da bude među najuzbudljivijima kada su u pitanju transferi fudbalera, a posebno interesantno biće u Madridu.

Kako prenosi novinar Skaj sporta Đanluka Di Marcio, u Realu rade na tome da tokom narednog letnjeg prelaznog roka stvore tim koji bi trebalo da nosi „kraljevski klub“ najmanje desetak godina.

PROČITAJTE JOŠ...

Naime, Di Marcio je potvrdio da su u Realu već postigli dogovor sa Kilijanom Mbapeom, čije ozvaničenje bi trebalo da usledi kad Francuz uđe u svojih završnih šest meseci ugovora sa Pari Sen Žermenom.

PSŽ je nameravao da kao zamenu dovede Erlinga Holana, ali Norvežanin najverovatnije neće put prestonice Francuske, već takođe na Iberijsko poluostrvo.

Naime, Real namerava da novac namenjem transferu Mbapea, koji nije iskorišćen, prebace na račun Borusije iz Dortmunda, dok bi Holan u zamenu stigao u Madrid.

To bi ujedno značilo i gotovo izvestan kraj karijere Luke Jovića u ovom klubu, pa bi trebalo očekivati da reprezentativac Srbije već na zimu dres Reala zameni nekom drugom ekipom.

Bonus video: Kako je Liverpul pregazio Mančester junajted

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare