Dragan Milanović, Foto: FK Crvena zvezda

Ostaće upamćen 22. april 2024. godine kao tužan dan za Crvenu zvezdu, pošto je objavljeno da je preminuo Dragan Milanović.

On je bio dugogodišnji ekonom kluba, a preminuo je u 55. godini nakon duge borbe sa opakom bolešću.

Klub se ovim povodom oglasio saopštenjem na sajtu i društvenim mrežama.

„Sa velikom žalošću FK Crvena zvezda obaveštava javnost da je posle duge borbe sa opakom i teškom bolešću preminuo dugogodišnji ekonom našeg kluba – Dragan Milanović u 55. godini života. Crvena zvezda izražava dubuko saučešće porodici Milanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Dragan Milanović, za bliske i drage ljude Gagi, uvek je predstavljao oličenje dobrote, poštenja i dostojanstva pravog zvezdaša. Uvek nasmejan, ljubazan i srdačan ušao je duboko u srca brojnim generacijama igrača, koji su nosili crveno-beli dres. Ljubav prema Zvezdi je nasledio od svog oca – Stojana Milanovića sa kojim je zajedno obavljao dužnost klupskog ekonoma dugi niz godina. Dragan je u našem klubu bio od 2006. godine, a u Crvenoj zvezdi je proveo najlepše dane u kojima je naš klub pisao stranice istorije.

Nakon duge borbe sa opakom bolešću napustio nas je naš prijatelj, brat, drugar i veliki profesionalac. Osećamo neizmernu tugu i iskazujemo duboko saučešće“, piše u Zvezdinoj objavi.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar