Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je da je minhenski klub brutalno kažnjen za greške na prvom meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija, prenose britanski mediji.

Mančester siti je na svom terenu pobedio Bajern rezultatom 3:0.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne prihvatam ovaj rezultat. Kaznili su nas u fazama u kojima smo bili bolja ekipa. Jednostavno smo brutalno kažnjeni. Dobro smo igrali do rezultata 0:0. Ne želim da razgovaram o rezultatu. Video sam dobar nastup svoje ekipe do 70. minuta. Zaslužili smo da postignemo bar jedan gol, a poklonili smo jedan ili dva. Mislim da je mojim igračima nedostajalo samopouzdanja.

Rezultat je gorak za nas“, rekao je Tuhel.

Revanš utakmica biće odigrana 19. aprila u Minhenu.

„Ovo je bila stvarno dobra utakmica dve vrhunske ekipe. Tokom 55-60 minuta igre gledali smo neizvestan fudbal i tesnu utakmicu. Prvih pet, 10, 15 minuta drugog poluvremena bili su bolji, imali su šanse. Ipak, nakon toga smo se prilagodili, uspostavili smo kontrolu i u završnici smo dominirali. Ovo je neverovatan rezultat, ali jako dobro znam šta znači igrati u Minhenu. Znamo kakav kvalitet imaju i pokušaćemo da se spremimo za revanš. Živeo sam u Minhenu dve godine, znam kakav mentalitet i kvalitet imaju. Još nije ništa gotovo. Emocionalno sam uništen. Izgubio sam 10 godina života. Sada ću da se opustim i uzmem slobodan dan. Želim da se pripremim za utakmicu protiv Lestera u Premijer ligi“, istakao je menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar