Foto: Twitter/Screenshoot/Sky sport

Sukob se produžio i posle meča.

Veliki londonski derbi između Čelsija i Arsenala završen je posle velike drame nerešeneim rezultatom 2:2, a nakon utkamice je usledio i obračun dvojice trenera Tomasa Tuhela i Antonija Kontea.

PROČITAJTE JOŠ

Sve je počelo burnom proslavom Kontea nakon izjednačenja na „Stamford bridžu“, nakon očiglednog faula, zbog čega je žestoko pobesneo Tuhel i tu su već počeli da se unose jedan drugom u lice.

Usledio je i okrašj odmha po završetku meča kada je Tuhel prilikom pozdrava zadržao ruku Konteu koju umalo nije slomio kada je nastao opšti haos. Konte je ppobesneo, a dvojicu trenera su morali da razdvajju.

Ali, tu nije bio kraj njihovog rata.

Nakon susreta, Tuhel je smirivao tenzije i govorio da je to sve normalno zbog adrenalina, ali je istovremenou jednom trenutku konferencije za medije pokazivao mišiće i pri tom se smejao.

Trener Totenhema je pokušao takođe da ne pridaje veći značaj svađi sa Tuhelom, sve dok nije video njegov potez na konferenciji za medije, pa se naknadno oglasio na Instagramu.

„Imaš sreće što te nisam video… Bilo bi potpuno zasluženo da sam te oborio!“, napisao je Konte misleći na slavlje Tuhela kod drugog gola Čelsija.

Već sada se očekuje sledeći susret ove dvojice trenera posle velike frke koja se podigla.

BONUS VIDEO Prvenac Strahinje Pavlovića u dresu Salcburga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar