Foto: Printscreen Twitter

Fudbaler Vest Hema Tomas Souček na zanimljiv način je odgovorio na pitanje kako su on i saigrači "preživelI" mečeve sa Brajtonom, Sautemptonom i Evertonom za samo pet dana.

Vest Hem je na Gudison parku slavio golom Součeka u 86. minutu kada je Čeh bio najsnalažljiviji da pokupi odbitak u kaznenom prostoru i sprovede ga u mrežu.

PROČITAJTE JOŠ:

On je posle meča 17. kola i prvog gola u Premijer ligi ove godine, ali i njegovog šestog u engleskom prvenstvu rekao da je možda Everton ipak zaslužio bod.

„Mislim da smo stvorili nešto više šansi i bolje smo se otvarali ali su oni više držali loptu. Remi je možda bio najpravedniji ali smo pokazali duh i hteli da pobedimo tokom svih 90 minuta. Imali smo samopouzdanja i sve je odlučeno na kraju“, rekao je Souček.

Tomas je letos stigao u Vest Hem kao pojačanje iz praške Slavije za 16,2 miliona evra, mada je prethodno već bio na pozajmici u istom klubu od kraja januara do jula.

„Ovo je prvi put u mojoj karijeri jer u ovo vreme obično imam tri nedelje slobodno i jedem mnogo salate od krompira u Češkoj. Šalim se, volim da igram fudbal za Božić, a mi smo imali tri teške utakmice za šest dana i sada smo slobodni tri dana, drago nam je jer možemo da vidimo svoje porodice“, rekao je Souček.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar