Zvezdan Terzić Crvena zvezda
Zvezdan Terzić Foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, ponosan je što su fudbaleri obeležili jubilarnu 75. godinu sportskog društva i proglašeni za najbolji klub.

„Danas je rođendan svih nas, dan kada se pre 75 godina rodila Crvena zvezda, najveći klub na ovim prostorima. Klub koji je simbol našeg naroda, klub koji se voli svim srcem. Svi mi koji radimo u Crvenoj zvezdi, ponosni smo na slavnu tradiciju naših klubova, ali i svesni obaveze koju nam je ta tradicija nametnula, a to je da iz dana u dan budemo još bolji i uspešniji“, rekao je Terzić na svečanosti na stadionu „Rajko Mitić“.

PROČITAJTE JOŠ

Terzić je istakao da je srećan što su fudbaleri drugu godinu za redom izborili grupnu fazu Lige šampiona, ali i da je ponosan i na uspehe svih sportista iz SD Crvena zvezda.

„Posebno sam srećan što su uspesi fudbalskog kluba obeležili ovu jubilarnu 75. godinu. Liga šampiona drugu godinu zaredom ostaće upisana zlatnim slovima u istoriji Crvene zvezde. Ali, ponosan sam i na uspehe svih naših sportista, pre svih naših džudista koji su takode zaslužili ovo priznanje. Fudbalski klub jeste stub našeg sportskog društva, tako i treba da bude, pomogli smo mnogim našim klubovim i nastavićemo da pomažemo. Nastavljamo da živimo i radimo za nove uspehe naše Crvene zvezde. Neka je Crvena zvezda uspešna i večna“, zaključio je Terzić.

Na svečanosti FK Crvena zvezda dobio je pet priznanja: omladinska ekipa Crvene zvezde proglašena je za najbolju juniosku, trener omladinaca Slavoljub Đordević je najbolji stručnjak mladih, a ofanzivac omladinske ekipe Ilija Babić je najbolji junior, dok je legendarni fudbaler Miloš Šestić nagrađen za životno delo.