Zvezdan Terzić Foto:Nemanja Jovanović

Prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić, po ko zna koji put je govorio o svom odnosu sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem.

Ponovo je istakao koliko mu je zasmetala Piksijeva izjava o regulranosti.

PROČITAJTE JOŠ

„Sada je sve regularno, a kada je Zvezda bila prva onda nije, Selektor to izgovara u trenutku kada je Partizan prvi, a Zvezda nije. Naravno da to ne prija. Time je bačena senka na četiri titule Zvezde. Ne sviđa mi se situacija u FSS. Uvek ima nekih favorita“, rekao je Terzić gostujući na TV Prva.

Terzić je istakao da njegov odnos sa Piksijem nije loš, ali da mu smetaju neke stvari.

„Imam korektan odgovor sa Stojkovićem. Prvi sam mu čestitao nakon Lisabona i rekao da je direktno on doprineo tome. Zvezda je iznad i Terzića i Džajića i Piksija, ali mi nije normalno da Zvezda niže toliko uspeha i da neko ko je bio veliki igrač kluba ne pošalje poruku i čestita. Kada neko od naših napravi dobar rezultat, meni je drago. To je indirektno dobro i za Zvezdu. Moja ljudska obaveza je bila da čestitam“, rekao je Terzić.

On naglašava da je uradio sve što je do njega i da je pokušao da uspostavi kontakt sa selektorom.

„On je moja generacija. Zajedno smo sarađivali. Zvao sam ga da dođe na Marakanu. On već 15 godina ne dolazi na taj stadion. Da li je imao nekih neprijatnosti, ne znam. Meni je puno srce što su svakog dana tu velike legende kluba. Ja bih voleo da Piksi reši svoj probleme i dođe“, smatra Terzić.

BONUS VIDEO Dušan Tadić o plasmanu Srbije na SP u fudbalu u Kataru 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare