Foto FK Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, ponosan je na uspeh u Ligi Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je prvi put u istoriji direktno otišla u osminu finala Lige Evrope, jer je prva posle grupne faze, ispred Brage, Midtjilanda i Ludogoreca.

„Čestitam igracima, stručnom štabu, treneru Stankoviću, svim zaposlenima u klubu kao i našim navijačima. Svi su dali sve od sebe da Crvena zvezda ostvari još jedan istorijski uspeh i da ovo bude noć koja će se dugo pamtiti. Zvezda je još jednom pokazala da je velika, a ovo je nastavak sjajnog niza iz prethodnih sezona kada smo pokazali da smo i više nego konkurentni na evropskom nivou“, rekao je Terzić.

Zvezda je dva puta igrala šesnaestinu finala, sada je to preskočila jer po novom formatu prvi u grupi direktno ide među 16 najboljih ekipa.

„Najteže u životu je ponavljati uspehe, a mi to uspevamo iz godine u godinu. Večeras smo napravili možda i najveći uspeh još od 1991. godine kada smo postali evropski i svetski prvaci. Zvezda iz sezone u sezonu pokazuje svu svoju snagu i moć. Već petu godinu zaredom igramo grupnu fazu UEFA takmičenja, pobeđujemo bogatije od sebe i rastemo kao klub. Bili smo 210. na UEFA ranking listi kad smo krenuli 2014, a danas smo 35. Napravili smo neverovatne rezultate u kontinuitetu i nastavićemo ovim trendom i dalje. Verujem da su navijači ponosni na ovaj uspeh i siguran sam da će dugo pamtiti ovo veče. Večeras slavimo, od sutra se već okrećemo domaćem prvenstvu. Moramo biti šampioni, po peti put zaredom“, zaključio je Terzić.

 

BONUS VIDEO Ovacije navijača Zvezde za košarkaše Olimpijakosa u Pioniru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar