Foto Youtube.com

Trener fudbalera Partizana, Aleksandar Stanojević, besneo je posle remija sa Anortozisom u Ligi konferencija.

PROČITAJTE JOŠ

Partizan je overio drugu fazu sa 1:1 protiv Kiprana, a za Stanojevića je slab meč u senci ambijenta u kom se radi i igra u Humskoj već dugo.

Želeo je Stanojević da sugeriše i da je ovaj remi ujedno posledica svih dešavanja i nedostatka domaćinske atmosfere.

Podele navijača su aktuelne, uprava se nije proslavila u radu i zato je i bila na udaru publike, a o svemu je Stanojević „ispalio“ rafal na konferenciji.

„Mi smo izutetno razočarani i ne znam uopšte da li zaslužujemo titulu, borimo se ovde kao lavovi svaki dan, svaku utakmicu i svaki trening ovde. Urošević igra, ćopa, trči, igra, neće da izađe napolje. To je sramota kakva je atmosfera bila i iskreno vam kažem ne znam da li ću da ostajem više i da li ću da se borim za titulu jer ne zaslužujemo titulu sa ovakvom negativom koju imamo, i ne znam čemu više sve ovo. Dokle više. Za koga navijaš? Idi bavi se nečim. Ako dođeš da navijaš, navijaj za svoj voljeni klub. Ovaj klub, ovaj grb je svetinja“, rekao je Stanojević.

Usledio je najemotivniji deo, koji najbolje govori o podelama u klubu i na tribinama.

„Ne interesuje me niko, ni ko je u upravi, ni ko vodi državu i za koga se peva i protiv koga se peva. Jel sam Grobar ili nisam? Idi napolje nešto drugo rešavaj svoje, ako imate nešto, rešavajte druge stvari. Prvi smo na tabeli, igramo proleće i ne odgovara. Vidim, lupaju nam prozore u svlačionici, neko je ljut. Pa neću da budem više ovde! Ja sam iz ljubavi ovde. Gledajte koliko Partizanove dece ima ovde. I sad mi ovde postavljate neka pitanja da pričamo o utakmici, šta da pričam o utakmici, neću da pričam… Za šta se ja borim ovde, za koju titulu. Baš me briga kad ne osećaš tu podršku. Posle koliko godina si u borbi za titulu, koliko godina si u istoriji igrao Evropu, ništa nam ne odgovara. Budite pozitivni bre, volite ovaj klub ako ga volite uopšte. Ili foliramo ovde svi nekog i nešto, i mi smo kao Grobari. Koji smo mi Grobari? Mi smo ništa! Ništa. Pa 500 ljudi dođe na prvenstvene utakmice, borimo se za titulu, ginemo ovde svaku utakmicu, bre. Uopšte me ne interesuje, neka zvižde sutra svima nama, ne interesuje me. Ovde momci ginu svaki dan, bez koliko igrača smo igrali večeras. Po ovakvom terenu, jel ste videli kakav je teren bio?“

BONUS VIDEO  Navijanje Grobara i bakljada navijača Anortozisa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare