Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

U Holandiji traje sudski proces protiv "Roleks bande" koja se bavi krađom skupocenih ručnih satova, a među onima koji su se našli na meti bio je i Dušan Tadić, kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

U audio razgovorima koje je tužilaštvo prezentovalo na suđenju, grupa muškaraca osumnjičenih za višestruke pljačke planirala je da ukrade satove i fudbalerima u Holandiji: Dušanu Tadiću, Sijemu de Jongu i Stivenu Bergvajnu, piše “Het Parol”.

Dnevni list iz Amsterdama navodi da se mnogo pričalo o skupocenim satovima srpskog fudbalera i da su pljačkaši planirali da upadnu u njegov stan i ukradu mu sat.

Tadić je poznat kao ljubitelj satova, pa je nedavno uslikan sa modelom “Nautilus hronograf”, jedne od najprestižnijih časovničarskih kompanija, Patek Filip, urađenim od ružičastog zlata, koji je znao na tržištu da dostigne cenu i do 180.000 dolara.

U istom tekstu navodi se kako su se članovi bande vozili čitav dan po gradu tražeći potencijalne žrtve, među kojima je bio i poznati holandski preduzetnik Ren van Dam, koji je doživeo više preloma lobanje, a do danas mu nije vraćen skupoceni sat. Počinioci su bili uhvaćeni i priznali su delo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar