Foto: Starsport

Odbio je ponudu iz Saudijske Arabije.

Da je sve u parama, valjda bi prihvatio pozamašnu svotu koju Saudijci nude već godinu dana da bi doveli velike fudbalske zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Hakan Čalhanoglu za sada neće biti među tim zvezdama, jer je u intervjuu za Sportmedijaset otkrio nije hteo tragom Kristijana Ronalda, Karima Benzeme, ali i drugih zvučnih imena koja su otišla da tamo igraju fudbal.

Tamo se odlično snalaze i Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović, a kvalitet lige je porastao dolaskom zvučnih imena, doduše uskraćenih za borbu za trofeje UEFA takmičenja.

„Tačno je, ali mi moj agent ne govori o svim tim stvarima jer zna da sam fokusiran na Inter. Odlučio sam svakako da ne idem jer volim Inter. Imam ovde važnu ulogu, zahvalan sam klubu jer mi je dozvolio da rastem“, rekao je Čalhanoglu.

Nedavno je potpisao produžetak saradnje sa „neroazurima“ u koje je stigao 2021. godine kada je prešao iz Milana i po mišljenju navijača „rosonera“, počinio neoprostivu izdaju.

Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

„Svi misle da sam otišao iz Milana zbog para, ali novac nije sve. Za mene je važnije to kad osetim ljubav, a to dobijamo stalno od svojih navijača. Ovo je nešto što ću uvek nositi u svom srcu. Imam mnogo ciljeva sa Interom. Sećam se svoje prve utakmice sa Đenoom veoma dobro. Bio sam nervozan, stalno sam mislio o očekivanjima navijača“, priča Čalhanoglu.

Milan je uzeo Skudeto nakon što je Čalhanoglu otišao, a to je nešto što često koriste da se šale na njegov račun, ili ga prozivaju.

Odgovara da je za sve potrebno strpljenje i da želi nekadašnjem klubu sve najbolje, a kao jedan od glavnih ciljeva navodi upravo titulu prvaka Italije. Čalhanoglu je ove sezone dao osam golova i podelio tri asistencije na 22 utakmice u svim takmičenjima. Njegov novi ugovor traje do leta 2027. godine.

BONUS VIDEO: Najbolji golovi Bundeslige u decembru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar