Marković priča o ostanku u Partizanu
Svetozar Marković, Foto: Printscreen Youtube

Mladi štoper Partizana Svetozar Marković kaže da nije siguran da li postoji mogućnost da i posle leta ostane u dresu crno-belih.

On je pretprošlog jula otišao iz Partizana u Olimpijakos za milion i petsto hiljada evra, posle čega je pozajmljen najpre Larisi, a onda lani i Partizanu.

PROČITAJTE JOŠ:

S obzirom na to da za skoro dve godine nema mnogo takmičarskog iskustva u taboru atinskih crveno-belih, Marković nije mogao da izdvoji neki određen momenat koji će mu ostati posebno u pamćenju.

„Nemam da izaberem neki momenat jer sam u Olimpijakosu odigrao samo dve utakmice, ali sam na treninzima napredovao i na pozajmici u Larisi“, rekao je Marković za Partizanov Jutjub kanal.

Svetozar je na pozajmici u Beogradu još nekoliko meseci i u Humskoj se vrlo brzo profilisao kao jedan od ključnih igrača, uz one iz ofanzive.
Partizan je u dugoj seriji pobeda pod Aleksandrom Stanojevićem i stručni štab crno-belih bi sigurno voleo da može da zadrži Markovića.

„Dužan sam na leto da se vratim u Grčku i Olimpijakos. Trenutno ne znam da li je moguće i da li oni planiraju da me prodaju ili da me ostave u timu. To ću znati tek za dva, tri meseca kad odem u Grčku i kad sednem sa ljudima iz kluba da popričamo o mojoj budućnosti“, kaže Marković.

Deo pitanja odnosio se i na predstojeći večiti derbi koji Zvezda i Partizan igraju u sredu.

„Ne volim unapred da komentarišem rezultate, pričaćemo posle derbija“, kratak je Marković.

Na pitanje ko je, između Dijega Falčinelija i Milana Pavkova, teži za čuvanje iz napadačke linije Zvezde, Marković je ostao neodređen.

„Što se tiče kvaliteta Falčinelija i Pavkova, sigurno je da i jedan i drugi imaju ogromne kvalitete jer igraju u Zvezdi. Sad, ko je teži za čuvanje… Svaki na svoj način, videćemo šta će biti u derbiju“, kazao je štoper Partizana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar