Suma
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je da su crno-beli bili bolji od Šarlroe i da mu je žao što nisu prošli u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

„Mnogo mi je žao što smo ispali iz Evrope, jer smo pokazali da možemo da se nosimo sa ekipama poput Šarlroa“, rekao je Suma, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u plej-of kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su u gostima posle produžetaka izgubili od Šarlroe rezultatom 2:1.

PROČITAJTE JOŠ

„Pre odlaska za Belgiju svi su komentarisali koliko je Šarlroa jak tim, da imaju šest utakmica bez poraza, da imaju tim koji je već nekoliko godina zajedno, u koji se ozbiljno ulaže… Sada, kada je Partizan odigrao dobro, čujem komentare kako Šarlroa nije nešto. Ne može jedan tim danas da bude najbolji, a sutra da ne znaju ništa, već smo mi našom igrom njima parirali i pokazali da možemo“, rekao je Suma.

Omaleni vezista je ušao u drugom poluvremenu i odmah doneo razliku na terenu. Bio je strelac gola, a nakon toga je imao još nekoliko dobrih prilika.

„Nisam bio spreman za 90 minuta i to je bio dogovor sa šefom od starta. Imao sam kartone, nisam igrao i želeli smo da mojim ulaskom dobijemo ono više u situaciji koja je bila potrebna“, rekao je Suma.

„Svi smo dali zaista više od maksimuma i bilo bi nam lakše da smo izgubili na penale nego sa dva šuta na gol, jer smo bili bolji“, dodao je Suma.

Crno-beli se sada okreću domaćem šampionatu u kojem posle osam odigranih kola zaostaju šest bodova za Crvenom zvezdom.

„Pokazali smo da možemo, da predano radimo i da smo konkurentni ne evro sceni… Okrecemo se ligi, moramo i radićemo još jače. Potrebno je vreme, ali ćemo dati maksimum kao sinoć“, rekao je Suma.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar