Foto: STARSPORT/Srđan Stevanović
Foto: STARSPORT/Srđan Stevanović

Navijači napravili haos

Sudija Milan Mitić je utakmicu 30. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana prekinuo iz opravdanih razloga i to nakon konsultacije sa delegatom i predstavnicima oba kluba.

Kako je Superliga objavila u saopštenju koje je potpisao Aleksandar Pivić, sudijski izveštaj je sadržao više stavki.

PROČITAJTE JOŠ:

„U izveštaju sudije o trajnom prekidu utakmice, između ostalog, navedeni su razlozi u predugom i neefikasnom pražnjenju tribine, što je prouzrokovalo pauzu od 50 minuta, kao i očiglednoj mogućnosti za daljim ugrožavanjem bezbednosti i sigurnosti aktera utakmice zbog činjenice da nije ispražnjen kompletan stadion, jer su na ostalim delovima stadiona i dalje bila prisutna lica koja su svojim ponašanjem mogla uticati na bezbednost aktera, takođe i činjenice da su se lica koja su odstranjena sa stadiona grupisala na severnoj strani u delu van stadiona“, piše u saopštenju.

Navijači Partizana su u prvih 20 minuta utakmice više puta ubacivali baklje na teren, čime se ugrožavali i bezbednost igrača, kasnije su se potukli sa policijom, a nekoliko njih koji su ostali na tribinama su gađali sudije stolicama.

Samim tim ugrožena je bezbednost aktera utakmice, te arbitar Milan Mitić nije baš imao mnogo rešenja.

Ovi postupci navijača crno-belih oštro je osudila Superliga, termin odigravanja utakmice još uvek nije poznat, a ostaje da se vidi i kakve će biti kazne.

BONUS VIDEO Navijači Srbije već luduju: Pevali Mitroviću, on se pojavio na prozoru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar