Foto: Starsport

Poznato je ko će deliti pravdu na 170. okršaju večitih rivala u sredu.

Beogradski sudija Dejan Trifković delegiran je da deli pravdu u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde, objavio je Fudbalski savez Srbije na svom sajtu.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan dočekuje Zvezdu u Humskoj u sredu od 18.30 pred praznim tribinama, a Trifković će se naći na centru uz svoje saradnike.

On je debitant u najvećoj utakmici srpskog fudbala, a uz njega će na terenu biti Svetozar Živin kao prvi pomoćnik, Goran Beljin kao drugi pomoćnik i Marko Ivković kao četvrti sudija.

Posmatrač suđenja će biti Dejan Dimitrijević, dok će Pavle Tomić biti VAR, a Milovan Ristić AVAR sudije.

Prvenstvena trka je rešena i pre ovog derbija, tako da on neće imati za Zvezdu veliki takmičarski značaj, ali može da pomogne Partizanu da se domogne Evrope.

Crno-beli u slučaju poraza mogu da ugroze poziciju u Superligi i dovedu u pitanje izlaz u bilo koje od evropskih takmičenja naredne sezone, dok crveno-beli već slave 34. titulu prvaka Srbije i plasman u Ligu šampiona.

Partizan i Zvezda su ove sezone odigrali dve utakmice i jednom je bilo nerešeno 1:1 u Humskoj, dok je u Ljutice Bogdana Zvezda slavila sa 1:0.

BONUS VIDEO: Fudbaler pao u nesvest, Ronaldova reakcija će vas iznenaditi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar