Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Spartaka iz Subotice ugostiće u subotu od 16 i 30 Partizan, a gostima iz Beograda biće olakšan posao jer će "golubovi" biti bez nekoliko bitnih igrača.

Nisu samo povrede i kartoni razlog što će domaćin biti gotovo bez pola ekipe. Trener Vladimir Gaćinović je otkrio o čemu je zapravo reč i zbog čega će njegov tim biti oslabljen protiv favorizovanog Partizana u 28. kolu Superlige.

PROČITAJTE JOŠ

„Srećan sam što ćemo posle dugo vremena odigrati jednu utakmicu u fudbalskom ambijentu. Nama to puno znači jer se fudbal igra za publiku. Prošlog vikenda smo se bavili nekim mlađim igračima koji su bili pod povredama, da ih osposobimo za utakmicu, pošto bitni igrači neće moći da zaigraju protiv Partizana. Tekijaški će biti odsutan zbog žutih kartona, Tufegdžić je povredio rame, a kapiten Milošević je postao otac. Branimir Jočić se ženi u subotu, već dve godine je odlagao taj čin“, rekao je Gaćinović za sajt Spartaka iz Subotice.

Uprkos svemu navedenom, šef stručnog štaba kluba iz Subotice poručio je da će njegova ekipa učiniti sve da pruži otpor rivalu, a da li će to biti dovoljno da se osvoji bod ili tri, biće poznato posle meča.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare