Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković dobio je u meču protiv Novog Pazara veliku čast i poneo kapitensku traku.

Crveno-beli su savladali Pazarce sa 4:0, a Erakoviću se traka našla na ruci u drugom poluvremenu utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nisam očekivao da ću poneti kapitensku traku, želeo bih da se zahvalim stručnom štabu i Dejanu Stankoviću na toj časti. Naravno, nisam još svestan koliko je velika stvar biti kapiten sa 20 godina, ovakvim igračima i u ovakvom klubu kakav je Crvena zvezda“, rekao je Eraković za klupski sajt.

On je i u mlađim kategorijama bio kapiten, a karijeru mu je donekle usporilo nekoliko povreda.

„Bio sam kapiten u omladinskim selekcijama Crvene zvezde, ali ništa ne može da se poredi sa ovim. Za ovaj trenutak sam trenirao, ali ne planiram da se zaustavim. Saigrači su dosta iskusniji od mene, imam veliko poštovanje prema njima, dali su mi kapitensku traku i ja sam im veoma zahvalan na tome“, dodao je Eraković.

Kada je reč o toku meča sa Novim Pazarom, Eraković kaže da je najbitniji bio dobar početak. Aleksandar Dragović je dao gol u trećem minutu, njegov imenjak Katai je pogodio u 14, Seku Sanogo u 20. a konačan rezultat je postavio Loi Dioni u 68. minutu.

„Svi se međusobno podržavamo i spremamo za ono najbitnije što nas očekuje u četvrtak, idemo u Bugarsku da pokušamo da donesemo kući sva tri boda i da se ustalimo na prvoj poziciji u grupi“, naveo je Eraković.

Podsećamo, Zvezda u četvrtak ide u Razgrad, gde će protiv Ludogoreca igrati meč drugog kola Lige Evrope. U prvom je pobedila Bragu sa 2:1.

BONUS VIDEO: Ivan Gudelj o rečima Miljana Miljanića koje će večno pamtiti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar