Dušan Vlahović Foto:Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da li će saga Vlahović konačno biti gotova.

Dušan Vlahović je već nekoliko meseci u centru interesovanja kada je u putanju potencijalni transfer i odlazak iz Juventusa, ali osim špekulacija nije bilo konkretnih ponuda.

PROČITAJTE JOŠ

Povezivali su ga sa Realom, Bajernom, Arsenalom, ali je konačno stigla i prva zvanična ponuda..

Bar tako tvrdi ugledni italijanski „Korijere delo Sport“.

Čelsi je u Torino poslao ponudu od 60 miliona evra, jer je Srbin želja novog trenra Maurisija Poketina.

On idi Vlahovića kao pravo rešenje za goruće pitanje na mestu „devetke“ Čelsija i spreman je da se ozbiljnije upusti u pregovore za transfer Srbina. Prva ponuda od 60 miliona je samo opipavanje pulsa oko napadača Juventusa, kojeg argentinski stručnjak izuzetno ceni.

Ipak, Stara dama neće pustiti Zemunca ispod 70 miliona, tražiće i 10 miliona više, ali koliko su rešene obe strane da se završi posao govori to što će direktori Juventusa da otputuju u London, piše Korijere delo Sport. Tandem Kristijano Đuntoli – Đovani Mana u narednim nedeljama sastaće se sa zastupnicima Čelsija da ozbiljnije porazgovaraju povodom transfera.

Juve želi da pusti Vlahovića zbog finansijskih problema, ali ne bud zašto, posebno što je za njega uložio 81 milion evra prilikom dolaska iz Fjorentine. Takođe, bitna stavka je što se naš as nije snašao u sistemu Maksa Alegrija i sve tri strane bi da se napravi kompromisno rešenje…

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar