Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Status Luke Jovića u Real Madridu je pod velikim znakom pitanja, postoji mogućnost da nekada velika nada Crvene zvezde napusti "kraljevski klub" već ove zime, a njegova naredna destinacija mogla bi da bude krajnje neočekivana.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako prenosi novinar britanskog portala „Atletik“ Tim Spirs, klub iz engleske Premijer lige Vulverhempton poslao je ponudu Realu po kojoj bi Jović stigao na stadion Molino na pozajmicu do kraja ove sezone, uz mogućnost produžetka na još godinu dana, ali bez otkupa ugovora po njenom okončanju.

Sa druge strane, Madriđani su spremi da se odreknu 23-godišnjeg fudbalera, pod uslovom da vrate najveći deo od uloženih 60 miliona evra u transfer iz Ajntrahta, pa su opcije o pozajmici bez mogućnosti otkupa za sada na poslednjem mestu.

Situacija bi mogla da se promeni ukoliko bi Real odlučio da Jovića svakako pošalje negde, a ne stigne ponuda koja bi zadovoljila klub na finansijskom nivou.

Vulvsi u Joviću vide kvalitetnu zamenu za Raula Himeneza, koji zbog frakture lobanje neće igrati do kraja sezone.

Takođe, od Jovića je odustao Ajntraht iz Frankfurta. Bivši tim reprezentativca Srbije se povukao iz trke jer njegov povratak ne bi bio finansijski isplativ po klub.

Podsećamo, za Jovića je već neko vreme zainteresovan Milan, dok se kao moguće destinacije spominju i Čelsi, Monako, na čijoj klupi sedi Niko Kovač, Jovićev bivši trener iz Ajntrahta…

Sudbina srpskog napadača, bar kada je drugi deo ove sezone u pitanju, bi trebalo da bude poznata u narednih nekoliko nedelja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar