Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nemanja Stevanović, golman Partizana, opet je imao značajnu ulogu u večitom derbiju. On je na golu zamenio Vladimira Stojkovića koji je zbog povrede morao da napusti teren.

Iskusni golman crno-belih je pred kraj susreta, tačnije u 80. minutu, posle jednog duela za loptu pred golom sa Milunovićem, povredio ruku.

PROČITAJTE JOŠ:

Stevanović je morao na teren, kaže da je bio spreman za taj trenutak.

„Bio sam miran, hladnokrvan, valjda sam takav po prirodi. Nije mi to predstavljalo nikakav problem. Nemanja Jovšić je to predosetio, pa smo se celo drugo poluvreme zagrevali, ušao sam spreman i na svu sreću uspeo sam da sačuvam mrežu i uspeli smo da se plasiramo u finale“, kaže Stevanović.

On kaže da je sada svima jasno ko je najbolji tim u zemlji.

„Uspeli smo da pokažemo da smo najbolji klub u Srbiji, tri utakmice nismo primili gol od njih, dve smo pobedili, jednu odigrali nerešeno, mislim da je svima jasno da smo najbolji klub u Srbiji“.

Stevanović je i pre nekoliko godina imao sličnu situaciju kada je morao da stane gol u utakmici odluke u Kupu.

„Pre nekoliko godina smo osvojili duplu krunu, kada sam odbranio taj slobodan udarac u poslednjem minutu. Identičan je rezultat bio kao večeras, 1:0. Izgleda da je to neki naš rezultat“, dodao je golman crno-belih.

Za njega je iz još jednog razloga bio poseban dan. Njegova supruga slavi rođendan.

„Jeste, danas joj je rođendan, ali juče smo joj pripremili neko iznenađenje. Požuriću da stignem tako da bih sa njom proveo bar pola sata ili sat do kraja dana. Sutra imamo trening, pa ću sve ovo sa drugarima da proslavim na Teleoptiku. Nemamo mnogo vremena za slavlje, u nedelju nas očekuje utakmica protiv Čukaričkog, cilj je da u prvenstvu budemo drugi i da osvojimo i Kup Srbije“, zaključio je Stevanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare