Foto: Srsjan Stevanovic/Starsport

Najbolju šansu za Partizan promašio je Nikola Terzić u 25. minutu, crno-beli bili bolji.

Golman Partizana Nemanja Stevanović rekao je posle remija u „večitom“ derbiju sa Crvenom zvezdom, da crno-beli i dalje veruju da mogu da osvoje titulu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nisam imao mnogo posla jer je moja ekipa pokazala karakter, timski duh, momci su izginuli. Odigrali smo odlično, ostaje žal što nismo uspeli da pobedimo. Mislim da smo prvo poluvreme bili bolji i dominirali ali taj neki pritisak nam nije dao da postignemo gol“, rekao je Stevanović za Arenu sport.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su na stadionu „Rajko Mitić“ nerešeno 0:0, u meču prvog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Zvezda je posle 31 odigrane utakmice u Superligi Srbije ostala na vodećoj poziciji sa 82 boda, a Partizan je drugi sa dva boda manje.

„Prvenstvo se nastavlja, ništa nije gotovo. Zvezda ima dva boda više, ali ima još šest kola i nadam se da ćemo uspeti da ih prestignemo i da osvojimo titulu“, rekao je Stevanović.

„Verujemo u to, pokazali smo da verujemo, da igramo i dalje onaj stari fudbal. Možemo da stignemo i prestignemo Zvezdu i osvojimo titulu“, dodao je golman Partizana.

Fudbaleri Partizana će u narednom kolu domaćeg šampionata dočekati Čukarički.

BONUS VIDEO: Fudbaler Borusije se povredio u 1. minutu i u suzama napustio teren

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar