Foto: Tanjug / Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Srpski fudbaler Dušan Vlahović je vest dana u fudbalskoj Italiji posle meča Juventusa i Verone, ali i vikenda u kom su Milan i Inter odmerili snage (2:1).

Vlahović je debitovao u torinskom klubu, imao je dobru šansu već u prvih deset minuta, u 13. je postigao debitantski pogodak, a do kraja poluvremena je malo pored stative poslao loptu za svoj drugi gol.

PROČITAJTE JOŠ:

Juventus je pobedom nad Veronom (2:0) skočio na četvrto mesto Serije A, sa dva boda ispred Atalante i efekat novajlija u timu je evidentan.

Zbog toga, Juve sada i trener Milana Stefano Pioli gleda mnogo ozbiljnije nego po početku sezone, jer je „stara dama“ do kraja oktobra već imala četiri poraza i tri remija.

„Svih pet vodećih timova je sada u borbi za sve trofeje, uključujući i titulu i mesto u Ligi šampiona. Što se mene tiče, Inter i Juventus imaju najjače postave u Seriji A. Šta Milan mora da uradi sada, jeste da dokaže da je sazreo kao tim. Pobeda u derbiju sa Interom nam je dala entuzijazam“, rekao je Pioli za RAI Radio Uno.

Dodao je da će ključ Milana do kraja sezone morati da bude konstantnost, ali da će trenutno drugoplasirani tim Serije A probati da do kraja igra napadački fudbal.

Podsećamo, Juventus je Vlahovića doveo za 81,6 miliona evra, a uz njega se u strelce u pobedi nad Veronom upisao i Denis Zakarija.

BONUS VIDEO: Baklje i vatromet „delija“ na dočeku fudbalera Zvezde

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar