Stefan Hajdin Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

On je karakterističan, atipičan fudbaler, od njega ćete uvek dobiti preporuku za dobru knjigu, ali možete i da pričate o fudbalu u nedogled - gost podcasta "Penâl" je Stefan Hajdin.

Defanzivac Voždovca može da igra oba beka, više pokriva levu stranu, uvek je zadužen za dobru atmosferu u svlačionici, ali i te kako ume da podvikne kad treba.

PROČITAJTE JOŠ

Hajdin ima vrlo neobičan fudbalski put. Deo je generacije koja je Crvenoj zvezdi vratila šampionsku titulu 2018. godine, dva puta je odlazio na „krov“ i prethodno je igrao za Zemun, BASK, Dunav, Radnički iz Nove Pazove i Spartak iz Subotice u kojem je 2017. i najviše skrenuo pažnju na sebe.

Uskoro diplomirani student DIF-a je ljubitelj knjiga, fantazija Premijer lige i, naravno, fudbala. Kako je uklopio fakultet i fudbal, kako je stopirao od Košutnjaka posle predavanja da bi stigao na treninge, ko ga je oduševio i ko razočarao na EURO 2020, šta će čitati na pripremama Voždovca – otkrio je u novoj epizodi podcasta „Penâl“ (petak, 16.00).

Stefan Hajdin je otvoreno pričao o životu, zanimljivoj karijeri i prognozama za Evropsko prvenstvo, čije utakmice možete gledati na TV Nova S, a sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar