Aleksandar, Stanojević, Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Partizan je na svom terenu pobedio Radnički sa 4:0, u sedmom kolu Super lige Srbije i na reprezentativnu pauzu odlazi sa maksimalnih 18 bodova iz šest utakmica, na prvom mestu na tabeli.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Radničkog i rezultatima ekipe ove sezone.

„Sve smo radili do sada kako je trebalo, presrećan sam. Menjali smo igrače, svi shvataju da su deo ovog tima, da učestvuju u ovim pobedama, postižemo mnogo golova, zadovoljan sam“, rekao je Stanojević posle utakmice.

On je pohvalio i ekipu iz Niša.

„Radnički ima dobrih igrača, iskusnih, izuzetno su dobru ekipu napravili. Nije lako da odjednom krenete i da meljete. Oni su bolje ušli u utakmicu, mi smo pokušavali, a kako je vreme odmicalo bilo je sve bolje“, naveo je trener crno-belih.

Dva gola postigao je Rikardo Gomeš, a po jedan pogotak Bibras Natho i Nemanja Jović.

„Obično Rikardo voli da završi, pa i Natho je njemu dosta golova namestio, zadovoljan sam. Nikola Štulić nije dugo bio u prvom planu, nije mu lako da uđe odjednom i da igra utakmicu, ali ja želim svakog mladog da poštujem. On radi vredno, ali sve je na njima, morate da iskoristite šansu, kad god je dobijete da je iskoristite“, rekao je Stanojević.

On je večeras ostvario 100. pobedu kao trener Partizana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar