Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Aleksandar Stanojević, strateg Partizana, sumirao je utiske posle poraza na gostovanju Radničkom (1:0) u 12. kolu Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

„Čestitam Radničkom na pobedi. Utakmica je bila fer i korektna. Imali smo u drugom poluvremenu dosta šansi, ali ih nismo iskoristili. Protivnik je jednom prešao centar i postigao gol. Čestitam im. Morali smo da postignemo gol. Jednostavno, nismo bili koncentrisani u završnici, dosta bočnih lopti, dosta centaršutetva, ali nismo uspeli da postignemo gol“, rekao je Stanojević.

Utiske je sumirao i Milan Đuričić, strateg Radničkog.

„Znali smo moj kolega i ja kakva će ovo biti utakmica, uvek su susreti Radničkog i Partizana zanimljivi. Crno-beli su bili favoriti, ali smo mi bili disciplinovani, pružili i iznad svojih mogućnosti. Smatram da je Ristić prelomio utakkmicu odbranivši onaj udarac u 90, potom smo mi postigli gol. Postojala je dilema da li da menjamo Pantelića ili ne jer je zadobio udarac, ali je on odlučio koliko može i desilo se da je izrastao u junaka. Partizanu želim sve najbolje.

Partizan posle 12 kola ima učinak od sedam pobeda, dva remija i tri poraza pa sa 23 boda zauzima treće mesto iza Crvene zvezde (32) i Vojvodine (26). Radnički zauzima 6. poziciju sa 6 pobeda i po tri remija i poraza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar