Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trener crno-belih podseća da ni u finansijama Zvezde nije uvek sve bilo čisto u pogledu dugovanja prema igračima.

Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana kaže da u ekipi nema potresa i smeta mu priča o dugovima Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:

FIFA je suspendovala crno-bele zbog 250.000 evra dugovanja Luganu za transfer Filipa Holendera.

Partizan je dobio rok da taj dug reguliše, jer u suprotnom neće moći da dovodi igrače do 2024. Stanojević kaže da je dugovanja bilo i u taboru večitog rivala – Crvene zvezde.

„Opet ću da pričam, jer imam pravo, pobedili smo 100 utakmica, i hoću da pričam, jer se prave spinovi, svi ste pisali da se Luganu duguje, a nisam čuo da se pisalo kada se Degeneku dugovalo 900.000 evra. Napravili ste kao da je haos u klubu. Je li neko komentarisao da je Degenek imao 900.000 duga“, upitao je Stanojević.

Dodao je i da u crno-belom taboru fudbaleri dobijaju novac na vreme, jer veruje da bi neko „ugasio klub“ da je tako.

Demantuje i to da u ekipi ima potresa, verovatno misleći na odnos njega i Bibarsa Natha. Istakao je i da svi veruju u titulu jer ne bi pobeđivali sve utakmice da to nije slučaj.

„Ovde momci uglavnom dobijaju novac na vreme, ali nikome se ne duguje 900.000, mislim da bi nas ugasili vi da se to desi. Svi ti spinovi, šta da pričam. Ima da kažete: ‘Ovaj opet priča’. Pa pričaću, zaslužili smo mnogo više nego što nam je dato… U Partizanu nema problema, jer sve pobeđujemo. Sve je u redu između nas, u rukovodstvu, svuda, jer smo uzeli toliko boda i ne odustajemo. Naravno da verujemo ne bismo pobedili u Kruševcu, TSC, verujemo, ali smo oprezni zbog ove mašinerije Zvezdine koja je pokrenuta od proleće“, rekao je Stanojević.

Napominje da je reč o tome da crveno-beli „nisu kiksnuli pet godina“, a smeta mu što se provlači narativ kao da je Zvezda već postala prvak iako prvenstvo nije završeno.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde vređaju Stanojevića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar