Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je njegova ekipa izuzetno oprezna pred gostovanje Proleteru.

PROČITAJTE JOŠ

„Proleter nije u dobroj formi u poslednje vreme, a bili su stabilni u većem delu sezone. Izuzetno smo oprezni u svakom smislu te reči“, rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Partizan će sutra gostovati Proleteru u 34. kolu Super lige Srbije.

„Lično ne volim kada ekipa s kojom igramo promeni trenera. Znamo koje igrače imaju i na koji način mogu da igraju, ali nam je to u suštini problem. Idemo spremni“, kazao je Stanojević.

Upitan je koliko mu je teško da motiviše ekipu kada je trka za titulu praktično gotova.

Rekao je da mu „nije uopšte teško“.

„Motivisani smo na svakom treneru, to se pokazalo protiv Mačve, Radničkog, Spartaka… Maksimalno smo motivisani. Bilo bi ponižavajuće da neko ko obuče dres Partizana nije maksimalno motivisan“, naveo je Stanojević.

On se osvrnuo i na ulogu mladih igrača i šansama koje dobijaju u prvom timu.

„Uvek ću dati šansu mladima i na njima je da je iskoriste ili ne. Da je nisu iskoristili ne bi je dobili, ali pošto jesu, dobiće opet priliku protiv Proletera. Nad Štulićem je bio penal, Lazar Pavlović je postigao gol, Jović je konstantno dobar i Stevanović se polako vraća. Želim da vidim koliko mogu da nose igru Partizana“, istakao je Stanojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar