Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Aleksandar Stanojević, šef struke Partizana, istakao je da je zadovoljan partijom svojih izabranika nakon pobede nad Radničkim.

Crno-beli su protiv Nišlija ka golu rivala uputili čak 20 šuteva, od čega je osam išlo u okvir gola, ali su samo dve lopte završile u mreži:

„Zadovoljan sam, imali smo veliki broj prilika, stopostotnih šansi. Nismo uspeli da iskoristimo većinu, ali igrači su još uvek umorni od prošle utakmice“, rekao je Stanojević nakon meča aludirajući na utakmicu protiv Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ...

Potom je prokomentarisao i povredu Svetozara Markovića, koji je trebalo da započne meč, ali je umesto njega u poslednjem trenutku „uskočio“ Bojan Ostojić:

„Ne bi trebalo da je ozbiljno. Nismo želeli da rizikujemo, pa smo ga poštedeli“, dodao je trener crno-belih u izjavi datoj Areni Sport.

Radnički je pred meč sa Partizanom ostao bez trenera pošto je Vladimir Gaćinović napustio klub usled serije loših rezultata, a umesto njega na klupi je sedeo Miroslav Stanković:

„Partizan je nakon serije utakmica bez poraza izgubio od Zvezde, mi smo mislili da možemo zbog tog njihovog umora da dođemo do pozitivnog rezultata. Ipak, bolje od ovoga nismo mogli. Na nama je da pokušamo da na narednom meču osvojimo tri boda i krenemo uzlaznom putanjom“, istakao je vršilac dužnosti trenera Radničkog Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar