Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Partizana u subotu od 20 časova dočekuju Rad u 7. kolu Superlige, a novi trener crno-belih Aleksandar Stanojević je u najavi tog meča pričao o sudijama, dotakao se i dominacije Crvene zvezde.

Iskusni stručnjak Aleksandar Stanojević nije krio da će Partizanu biti teško da nadoknadi bodovni zaostatak za trostrukim uzastopnim šampionom Srbije koji posle šest kola iznosi već šest bodova.

Stanojević je uporedio vremena kada je prethodni put sedeo na klupi tima iz Humske sa trenutnim stanjem stvari na tabeli.

PROČITAJTE JOŠ

„Nikad nije lako i ne volim da poredim vremena, ali mislim da je sada teže iz razloga što je Zvezda već neki period dominantnija u prvenstvu. Sada je zahtevnija situacija“, iskreno je poručio Stanojević.

Na utakmici sa Radom, „građevinare“ će predvoditi novi trener – Zoran Njeguš. Stanojević je na tu temu rekao.

„Drago mi je što se Njeguš vratio u srpski fudbal, ali ne volim te situacije iznenađenja. Volim da znam kako protivnički trener radi i da pripremim utakmicu, tako da nisam srećan kada imam debitanta naspram sebe“.

Neizbežna tema pred nastavak Superlige posle reprezentativne pauze bilo je i sušenje. Poznato je da Partizan vodi svojevrsni „rat saopštenjima“ sa Fudbalskim savezom i da je tražio javno delegiranje sudija, s obzirom na to da su nezadovljni tretmanom koji imaju u domaćem prvenstvu.

„Nadam se da će biti fer i korektno suđenje i da će sudije poštovati ovakvu gromadu od kluba. Ipak smo mi Partizan. Tako je i u Španiji sa Barselonom, Realom, tako je i u Engleskoj, Italiji. Prirodno i normalno je da se poštuje veličina kluba. Verujem u pozitivno i korektno suđenje“, zaključio je novi-stari trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare