Foto:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Aleksandar Stanojević se tokom obraćanja navijačima Partizana potpuno otvorio o svim detaljima njegovog mandata u Humskoj.

PROČITAJTE JOŠ

Otkrio je da je nakon finala Kupa Srbije prošle sezone i poraza od Crvene zvezde posle penala ponudio ostavku.

„Imali smo 19 pobeda, stabilizovali se i potom izgubili finale Kupa. Izgubili smo finale protiv Zvezde i podneo sam ostavku, iskreno, kad sam nakon toga došao u prostorije kluba. To je bio moralni čin, jer Partizan mora da osvaja trofeje i ulazi u Evropu. I ja sam iskrenu ostavku dao i otišao. Ljudi iz kluba su me vratili, nema potrebe da patetišem. Nema alibija“, iskren je Stanojević.

Govorio je i o taktici i želji da pobedi u svakom susretu.

„Rizikujem uvek. Ako u derbiju igram 2010. sa Markovićem i Šćepovićem i pobedili 0:2 i otišli na +7, to je za mene rizik. Ovde gledam samo kako da pobedim utakmicu, to mi je jedino što želim. Drugo je da svaki igrač pogine na terenu, da pokaže emociju i da igra 90 minuta za svakog navijača. Baš zbog tih koji dođu na stadion, koliko god da ih je. Ako ti u 60. minutu vodiš 2:0 i staneš, što bi on došao u nedelju u osam uveče? On hoće da 90 minuta ‘parni valjak’ melje. Da bih te naterao da dođeš sutra. Tek je na četvrtom mestu, nažalost, da vodimo računa o tim nekim modernim taktičkim stvarima. Ja ne znam da li je Partizan nekad u istoriji dao toliko golova u prvih 10 kola.“

BONUS VIDEO: Atmosfera sa derbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare