Foto: FK Partizan

"Kup je specifično takmičenje, samo jedna eliminaciona utakmica, nema popravnog i zato ulazimo maksimalno, sa najjačim timom".

Fudbaleri Partizana dočekuju Lozničane u sredu od 17 sati u Humskoj, u četvrtfinalu Kupa Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

„Izbacili su dva superligaša Čukarički i Radnik, to nešto govori. Skautirali smo ih dobro, upoznati smo i spremni za utakmicu. Organizovani su, igraju u formaciji 3-4-3, ali menjaju sistem igre, imaju brzu tranziciju“, izjavio je Aleksandar Stanojević, trener crno-belih.

Trener crno-belih otkrio je da Miloš Jojić nije spreman, kao i da će nastaviti tradiciju rotiranja igrača.

„Ne razmišljam da li je igrač bonus ili ne, jer naši mladi svakako zaslužuju da igraju. Rikardo se vraća u tim, Miljković je u trenažnom procesu, situacija je dobra i konkuriše za postavu. Fejsa je dobro, posle treninga će biti poznato da li će konkurisati za mesto u timu“.

Stanojević se još jednom osvrnuo na šampionsku trku i finiš sezone.

„Prioriteti se znaju, nama je prvenstvo najvažnije, ništa ne može da zameni titulu, ali opet, ako pobedimo onda smo u polufinalu i naravno da ćemo se boriti za duplu krunu. Približava se kraj sezone, nema više umora, idemo jednu po jednu utakmicu. Trenutno ne razmišljamo o Čukaričkom, ali šampionska kruna je sve na svetu“, istakao je Stanojević i dodao da ekipa neće vežbati penale, jer su to često radili ove sezone i zna se kako ko izvodi udarce sa 11 metara.

BONUS VIDEO Navijači Partizana traže titulu posle debakla od Fejenorda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar