Aleksandar Stanojević Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je završnu konferenciju za medije nakon jesenje polusezone na kojoj je pričao o brojnim temama.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je tek stavljena tačka na prvi deo prvenstva, neminovna je bila priča o prelaznom roku koji sledi i o eventualnim pojačanjima u borbi za titulu i što duži boravak u Evropi.

Šef struke crno-belih je rekao da bi bio najsrećniji da takav igrač dođe u klub, ali a je to u ovom trenutku malo verovatno.

„Kad se takav igrač pojavi – naravno. Tad kažeš: „Da, da, on nam treba“. To je nerealna priča. Ljudi iz kluba mi to nisu stavili kao opciju. Ako postoji mogućnost, bio bih najsrećniji. Znate gde igra“, rekao je Stanojević.

On je naglasio da crno-beli traže igrača na poziciji zadnjeg veznog i da već imaju igrače koje prate.

„Potreban nam je defanzivni zadnji vezni. Gledali smo četvoricu, petoricu, pratili i pregovarali“.

Iako je mišljenje avnosti da Partizanu treba vezni igrač sposoban da pokrije i ulogu organizatora i da istovremeno kvari igru rivala, takozvani „box to box“ igrač, Stanojević smatra da je ekipa na toj poziciji popunjena.

„Imate Miloša Jojića, pogledajte njegov broj golova i asistencija, tu je Danilo Pantić koji dejstvuje kao „box to box“. Da li možemo da nađemo neke bolje? Engolo Kante, kažete? Možda… Dalje, zašto bih doveo stranca ako već imam Miloša Jojića i Aleksandra Šćekića kao profil „box to box“ fudbalera? Jedno ako neko ide. Imamo Sašu Zdjelara i Milana Smiljanića kao tipične zadnji vezne. E, to nam je neophodno“.

BONUS VIDEO Navijanje Grobara i bakljada navijača Anortozisa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar