Dejan Stankovic
Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 21 čas dočekuju Voždovac u 8. kolu Superlige, a trener Dejan Stanković je najavio da će biti promena u sastavu tima u odnosu na meč sa Omonijom.

PROČITAJTE JOŠ

Stanković je pohvalno pričao o „zmajevima“ koji će pokušati da iznenadi favorizovanog srpskog šampiona.

„Voždovac je ekipa koja je u poslednje vreme verna svom stilu igre, ne odustaje od nečega što je započela pre nekoliko godina. Uvek se nadigravaju, mlad su tim, kada je protivnik Crvena zvezda nemaju šta da izgube. Sigurno je da će u nedelju doći da se nadigravaju s nama, a mi smo kao i uvek, pogotovo kada se igra kod kuće spremni da pružimo maksimum“, poručio je Stanković na konferenciji za medije.

„Zmajevi“ vrebaju ranjenu Zvezdu

Posle eliminacije od Omonije, Zvezdu večeras čeka duel s Voždovcem (19.00), i veliko je pitanje koliko su crveno-beli uspeli da se oporave od šoka na Kipru. Kec je 1.13, dupla šansa X2 5,80, a pobeda Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Voždovac.

Najavio je Dejan i da će promešati karte u odnosu na tim koji je igrao u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u Nikoziji.

„Posle izuzetno važne utakmice koju smo odigrali pre nekoliko dana sigurno da će biti izmena u timu. Imamo vreme da vidimo kako se igrači osećaju. Nećemo rizikovati nijednog momka za kojeg nismo sigurni da je u potpunosti spreman“, izjavio je Stanković, aludirajući verovatno na Kataija i Bena, koji su imali lakših problema s povredom, ali su se našli u sastavu za meč s Omonijom.

Juventus domaćin Sampdoriji

Kreće i Serija A – večeras (20.45) šampion Juventus čeka Sampdoriju i želi svima da stavi da znanja da je opet glavni kandidat za titulu. Kec je 1,33, a kombinazzija 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Sampdorija.

Za razliku od srpskog šampiona koji će ponovo biti domaćin, fudbaleri Partizana u nedelju od 19 časova gostuju novom superligašu ekipi Zlatibora.

SUPERLIGA, 8. KOLO

nedelja:

Novi Pazar – Inđija 16

Rad – Javor 16

Spartak – Proleter 16

Zlatibor – Partizan 19

Crvena zvezda – Voždovac 21

ponedeljak:

Mačva – Bačka 17.30

Petak: 

Vojvodina – Radnik 2:0

(Bojić 56, Čović 67)

subota:

Bačka – Napredak 0:0

Metalac – Mladost 1:1 (1:0)

(Katanić 10 – Ješić 85)

Radnički Niš – Čukarički 0:0

Foto: Printscreen/Sofascore/Superliga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare