Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Spartaka iz Subotice sa 3:0, u meču 18. kola Super lige Srbije.

#related-news_0

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je njegova ekipa na vreme postigla gol protiv Spartaka iz Subotice, kao i da su odigrali sasvim dobru utakmicu.

„Na vreme smo postigli gol, i nakon toga malo spustili ritam, kao da smo čekali da postignemo drugi gol. Jedna sasvim dobra utakmica, pogotovo drugo poluvreme, i drago mi je što smo meč završili sa tri bonusa na terenu“, rekao je Stanković.

On je pohvalio i mladog Erakovića.

„Eraković je već postao garancija u odbrani, a i Lazetić i Stanić neka nastave u istom ritmu i sigurno će napredovati. Još jednom, hvala navijačima na izvanrednoj podršci, idemo dalje“, dodao je on.

Pre početka meča sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela uručio je golmanu Milanu Borjanu dres sa brojem 200 (200 odigranih utakmica za klub), a Benu dres sa brojem 150.

Stanković je rekao da su to brojke za ponos, kao i da je velika stvar odigrati 200 utakmica u Zvezdi, uz dosta pritiska.

„Uvek mora da se odigra dobro i da se pobedi. Čestitam im od srca. Kapiten i neko ko je najbolji stranac u istoriji našeg kluba zaslužuju sve pohvale“, zaključio je Stanković.

Na tabeli Super lige Srbije Zvezda zauzima drugo mesto sa 44 boda.

Zvezda u sredu na svom terenu igra zaostali meč 10. kola Super lige Srbije protiv Voždovca.

BONUS VIDEO Zvezdini klinci grme na Marakani tokom prozivanja ekipe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar