Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener fudbalera Radničkog Aleksandar Stanković rekao j da njegova ekipa u odličnoj atmosferi dočekuje utakmicu sa Vojvodinom u Superligi, da je čeka težak zadatak u Novom Sadu i da će za nju sve osim poraza biti dobar rezultat.

„Moj stručni štab i ja smo ovde dvadesetak dana i smatram da smo uspeli da malo razmrdamo tim. Vezali smo tri meča bez poraza, nismo primili nijedan gol i to su svakako stvari koje su pozitivne. Poslednja utakmica protiv Indjije je bila pobeda, tako da u odličnoj atmosferi dočekujemo duel sa Vojvodinom“, rekao je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbaleri Radničkog u sredu od 16 časova igraju protiv Vojvodine u Novom Sadu, utakmicu 35. kola Super lige Srbije.

Stanković je rekao da poštuje Vojvodinu, a posebno je izdvojio njenog trenera Nenada Lalatovića.

„Znamo na koji način funkcionišu i igraju njegove ekipe i znamo odakle nam preti najveća opasnost. Tu bih apostrofirao Nikolu Drinčića, koji je pravi kapiten i lider, čovek koji donosi prevagu na terenu. Jako su opasni posle njegovih prekida, a takodje su veoma neugodni u fazi napada gde se ističu Mrkaić, Čović, Vukadinović, Simić i Bojić. Sve su to igrači koji mogu da naprave razliku i sigruno je da nas čeka težak zadatak“, naveo je Stanković.

Radnički će, za razliku od prethodnih utakmica, u Novom Sadu biti kompletan. Stanković je rekao da se ekipa dobro pripremila i da želi da se prikaže u dobrom svetlu.

„Mi tamo ne idemo sa belom zastavom. Idemo da se pokažemo u dobrom svetlu, da budemo pravi, da se nadigravamo i svaki rezultat sem poraza za nas će biti dobar. Svi raspoloživi igrači biće u protokolu. Mnogima preti žuti karton, koji će značiti pauzu u narednom meču, ali nemam prostora da mnogo kombinujem, na teren će izaći trenutno naš najjači sastav“, naveo je on.

Stanković je podsetio da je Filip Marković zbog povrede završio sezonu.

Posle 34 kola u Super ligi Srbije, Radnički je 13. na tabeli sa 43 boda, a Vojvodina je četvrta sa 66.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar