Foto: FK Crvena zvezda

Nenad Krstičić vratio se u Crvenu zvezdu, a ekipi se već pridružio na pripremama u Austriji.

PROČITAJTE JOŠ

Krstičić će uz bogato internacionalno iskustvo biti važan adut Zvezde, pokazao se već u prethodnom mandatu, kada je sa Zvezdom ušao u Ligu šampiona preko Salcburga.

Upravo je Krstičić „razdrmao“ ekipu koja je gubila sa 2:0 u Austriji, a uz nalet adrenalina, ostvaren je istorijski uspeh crveno-belih, koji su vezali četiri sezone u Evropi u grupnim fazama.

Sada se napada peti ciklus Lige šampiona ili Lige Evrope, ovaj put, Krstičić će sarađivati sa Dejanom Stankovićem.

„Ne treba trošiti reči o Neni, kao čoveku i igraču koji je imao ogromnu, nestvarnu želju da se vrati. Na mesto gde je napisao istorijske rezultate, bio je ozbiljan šraf, zna DNK Zvezde, biće ogromno pojačanje. Na terenu i u kompaktnoj grupi igrača. Hvala mu na svemu što je uradio, veliki rispekt za njega, znamo mi u klubu šta je uradio da bi se vratio. Dobrodošlica, zagrljaj, čeka nas ozbiljan put zajedno“, rekao je Stanković.

Njegove reči ponovio je i Mitar Mrkela, sportski direktor, posebno napomenuvši da je bio važan za svlačionicu.

„On može da igra sa svakim u sredini, mislim da će od svakog napraviti boljeg igrača i to će biti značajno za igru Crvene zvezde. Donosi veliko iskustvo, igrao je u jakim ligama, Italiji, Španiji, dolazi iz Grčke, ima iskustvo i iz Zvezde. Donosi mir na sredini“, naveo je Mrkela.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar