Stanković Sabo
Foto: Starsport

Crvena zvezda je ubedljivo savladala TSC (5:0) u 6. kolu Superlige Srbije, a Dejan Stanković, strateg crveno-belih, sa razlogom je bio zadovoljan po završetku susreta.

„Moji igrači su uvek motivisani. Večeras su bili fenomenalni. Zaslužili su radom na treninzima, profesionalnošću i odnosom prema dresu da odigraju ovakav meč. Uživao sam da ih gledam. Zaslužena pobeda uz dobru igru čime je zatvoren ciklus od osam teških utakmica. Imali smo mečeve na svaka tri dana, a uspeli smo da ostvarimo sve pobede. Imaćemo mini-pripreme od nekoliko dana da se spremimo za ono što sledi, a ispred nas smo postavili ozbiljne ciljeve“, rekao je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ

Crvena zvezda se odvojila na liderskom mestu na tabeli Superlige, ali šef stručnog štaba šampiona Srbije ističe da je fokusiran samo na igru njegovog tima.

„Gledamo samo sebe. Svaki drugi rezultat koji ide u našu korist nam znači, ali ne možeš da imaš bodovnu prednost i razliku, ako ti nisi pravi i ako ne igraš dobro. Čestitam mojim igračima još jednom. Fenomenalni su. Neki veruju u njih, neki ne, ali ja verujem bez dileme. Nekad to ne bude lepa i dopadljiva igra, ali oni ne odustaju“, podvukao je Stanković.

Trener gostiju, Zoltan Sabo, imao je znatno manje razloga za zadovoljstvo.

„Zvezda je odigrala odlčinu utakmicu. Mogli smo i mi da postignemo gol, mogla je i Zvezda da postigne još neki gol. Nismo stigli da se odmorimo od Evrope, nismo imali igrača za rotaciju, dobro će nam doći odmor“, rekao je Sabo.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare