Dejan Stanković proslavlja gol protiv Milana
Foto: Starsport

Dejan Stanković je, pored obaveza u Crvenoj zvezdi, aktivan i u grupi koja okuplja fudbalere Intera koji su u sezoni 2009/2010 osvojili truplu krunu.

Inter je tada, predvođen Žozeom Murinjom, došao do trofeja u Ligi šampiona, Seriji A i Kupu Italije, a igrači koji su nosili dres „neroazura“ u tom trenutku su još uvek aktivni u grupi prigodnog naziva – „tripleta“.

PROČITAJTE JOŠ...

Poseban povod za sjajno raspoloženje među njenim članovima stigao je nakon što je Inter obezbedio 19. naslov najboljeg tima Italije.

Dešavanja iz ove grupe preneo je trener crveno-belih, koji je i sam proslavio titulu sa Zvezdom:

„Lepi su komentari. Pričao sam i u Interu posle naše utakmice sa Milanom da jedina ekipa koja može da osvoji titulu je Inter, oni su to pokazali i dokazali. Mislim da im je dosta pomoglo to što su imali utakmice samo u prvenstvu bez Evrope, spremali su utakmice iz nedelje u nedelju i imali jaku i spremnu ekipu. Mislim da je to donelo veliku prednost, a i sam trener, klub i igrači su napravili razliku i čestitam im ovom prilikom“, rekao je Stanković.

On je potom otkrio i da je grupa ponovo aktivna nakon što je osvojena titula u Italiji:

„Aktivirala se grupa, čestitali smo, podsetili se starih dana i Inter se vratio na mesto gde je zaslužio da bude“, zaključio je Zvezdin trener.

Podsećamo, Inter je osvojio prvu titulu od sezone 2009/2010, i tako prekinuo niz od devet titula Juventusa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare