Foto: Starsport (Xinhua/Predrag Milosavljevic)

Filip Đuričić i Strahinja Pavlović zadovoljni su igrom fudbalske reprezentacije Srbije protiv Irske uprkos remiju od 1:1.

PROČITAJTE JOŠ

Nisu Orlovi imali sreće, vodili su sa 1:0 do 86. minuta, kada je autogol Milenkovića doneo nezapamćenu radost Ircima.

Bila je bolja Srbija, nedostajao je samo drugi gol koji bi razrešio dileme, ali su nebrojene šanse propuštene.

Sami sebe smo za to kaznili, Milinković Savić je napucao Milenkovića i poslao loptu u Rajkovićevu mrežu.

Gledajte Srbiju na SBB i EON platformi

Utakmice Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama, a možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže!

Promo

„Odigrali smo prilično dobro, možda ih niko nije namučio kao mi danas, ali na kraju, samo bod. Možemo biti nezadovoljni time, ali odnos je pravi, odnos sa naše strane, ovo je za nauk za neke sledeće mečeve. Mnogo smo dobro odigrali, nismo ovako dobro odigrali odavno, sve je super. Videli ste da smo izašli sa ofanzivnim igračima, Mister je rekao da ćemo igrati ofanzivno, tako i igramo. Stvorili smo mnogo šansi, ne sećam se kada smo imali toliko šansi, ali malo je zakazala realizacija. Igramo sa Portugalom tamo, taj meč će odlučivati“, rekao je Đuričić.

Sličan ton ima Strahinja Pavlović.

„Ovo ništa ne menja, moramo da pobedimo sve utakmice do kraja, to je to, idemo dalje. Vraćamo se u klubove, za mesec dana smo opet u reprezentaciji. Šta reći o autogolu, dešava se. Šta je tu, moramo da nastavimo dalje, da zaboravimo ovo kao što smo i prethodne mečeve. Volim to kako Irci navijaju, vole fudbal, iako imaju samo dva boda, imaju takav mentalitet da veruju da mogu dalje, ja to pozdravljam.“

BONUS VIDEO: Neverovatan, tragičan autogol Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare