„Šta ja da uradim, da upucam nekog što je izgubio igrača?“

Podeli:
Crvena zvezda vs Kluz
Crvena zvezda vs Kluž Foto:BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Trener Kluža Marijus Šumadika smatra da nije bio kriv za težak poraz od Crvene zvezde, a u više navrata je rezignaciju pretvarao u šalu.

Iako se videla rezignacija šefa struke rumunskog kluba, koji nije imao rešenja za napad Crvene zvezde sa Mirkom Ivanićem, El Fardu Benom, Milanom Pavkovim i Aleksandrom Kataijem.

PROČITAJTE JOŠ:

„U prvom redu moramo da priznamo da je ovo sraman rezultat. A to je sve ostvareno zahvaljujući neverovatnim greškama. Ne bih želeo da se na tome zadržavam i žalim ali dok igraš fudbal, stalno učiš, stičeš nova saznanja“, rekao je Šumadika posle meča.

U više navrata se žalio na to koliko su duela njegovi igrači izgubili, pričao je kako bi mogao da utiče na ishod da je igrao Soni Plejstejšn, kao i to da su njegovi igrači poklanjali golove.

„Oni vrede više, a ako smo skloni da pravimo poklone domaćinima, šta ja da radim. Da uzmem pištolj da upucam nekog kad izgubi igrača? Tri gola smo primili iz kontri, šta da radimo. Kao Plejstejšnu, FIFI, tamo bih pokušao nešto da uradim, ovde nisam mogao. Ivanić kod kornera daje gol bez skoka. Šta je da radim? Zar ja da uđem da skačem sa Ivanićem, grešim li u nečemu? Pitajte i srpske novinare šta da radim“, pitao je Šumadika između ostalog.

Trener rumunskog kluba dodao je i da je želeo da na konferenciju dovede još šest, ili sedam svojih igrača da jednako podele sa njim muke pred novinarima za ono što se desilo na terenu stadiona „Rajko Mitić“ u utorak uveče.

BONUS VIDEO: Stanković o utiscima posle meča sa Klužom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar