Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Srpski fudbaler Erhan Mašović produžio je ugovor sa nemačkim bundesligašem Bohumom, saopštio je klub.

Saradnja je prema prvobitnom planu trebalo da traje do 2023. godine, ali je Mašović svojim partijama zaradio novi ugovor, koji je sada važeći do 2025. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Bivši igrač Čukaričkog u Bohum je stigao u oktobru prošle godine, a čelnici kluba i trener Tomas Rajs su zadovoljni igrama, pa je na obostrano zadovoljstvo postignut novi ugovor.

„Erhan je u potpunosti opravdao naša očekivanja. U njemu vidim univerzalnog igrača koji može uspešno da igra u odbrani i u veznom redu. Pokazao je to i u prethodnim sezonama. Pored fizičke robusnosti i tehničkih vrlina njegov ogroman kvalitet je i mirnoća sa loptom. Mašović se sjajno razvija kod nas, pokazao je da je zreo za Bundesligu i da može još da napreduje“, rekao je Bohumov sportski direktor Sebastijan Šindzielorc.

Mašović je ove sezone odigrao 12 utakmica za Bohum u Bundesligi, a povratnik u elitni rang je na, za njih visokom 12. mestu na tabeli sa 20 osvojenih bodova.

Tokom karijere, Erhan je bio na pozajmicama u slovačkom Trenčinu, danskom Horsensu, dok je pre godinu dana sezonu počeo u B timu Briža.

 

BONUS VIDEO Lionel Mesi – osvajač Zlatne lopte 2021.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar