Foto:EPA-EFE/Michael Regan

Kako saznaje Nova.rs, sada su pod lupom i utakmice Zonske lige Beograd

Fudbalski savez Beograda nastavlja istrage povodom sumnji u nameštanje mečeva u ligama FSB. Protekle nedelje obelodanjene su kazne i srpskoligašima nakon sprovedenih istraga, pa su tako Sinđelić, BASK TEK i Jedinstvo iz Surčina ostali bez četiri boda zbog umešanosti u nameštanje mečeva.

Kako saznaje Nova.rs, sada su pod lupom i utakmice Zonske lige Beograd, odnosno čak osam klubova.

PROČITAJTE JOŠ

Sumnjive su utakmice odigrane u okviru 26. kola u kojima su se sastali PKB Padinska skela i Leštane, i meč između Boleča i Napretka iz Medoševaca. I 27. kolo Zonske lige Beograd donelo je utakmicu koja je sumnjiva i to duel između Napretka iz Medoševaca i Zuca.

Tu nije kraj… Kako saznajemo, pod lupom je i ishod meča 28. kola Šušnjar – Barajevo, dok u 29. rundi postoje dve utakmice koje su pod lupom Komisije za integritet Fudbalskog saveza Beograda : Leštane – Barajevo i Mladenovac – Boleč.

Ovog vikenda očekuje nas poslednje kolo Srpske lige Beograd, kao i poslednje kolo Zonske lige Beograd, i tek onda će biti poznati osvajači titula koji će ostvariti plasman u viši rang.

Zato nema sumnje da će i poslednje kolo biti pod prismotrom organa Fudbalskog saveza Beograda kako bi se stopirale eventualne nepravilnosti u pogledu regularnosti takmičenja.

BONUS VIDEO Promašen penal u najvažnijoj utakmici, Borusija Dortmund ostala bez titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare