Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije "Nezavinost", još jednom je ukazao na očajno stanje koje vlada u srpskom fudbalu.

Koliko daleko je, prema njegovim tvrdnjama, sve otišlo i koliko su igrači u očajnom položaju kada dolaze u Srbiji da igraju, objasnio je na svom zvaničnom Tviter profilu.

PROČITAJTE JOŠ

„Klub dovede igrača i kaže, nemamo para, potpiši i igraj pa kada stekneš uslove tuži nas. Onda dobijemo zabranu registracije dok ne platimo i mora opština da da pare da ne gube političke poene. Srpski fudbal 2020.“, napisao je Poledica.

Počeli su da se nižu komentari na pomenutoj društvenoj mreži, pojedinci su mu ukazali da kao predsednik Sindikata „Nezavisnost“ ispita šta se događa u Novom Pazaru i zbog čega petorica fudbalera treniraju odvojeno od tima, na šta im je Mirko Poledica odgovorio:

„Javljao se jedan igrač, trebao je da nam pošalje ugovor, ali se više nije javljao“.

Podsetimo, Poledica je u razgovoru za Nova.rs pričao i da svi fudbaleri u Srbiji igraju za minimalac, a da ostatak dobijaju kroz razne bonuse, da se to odnosi čak i na fudbalere Crvene zvezde i Partizana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar