Srnić protiv Liverpula; Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Slavoljub Srnić potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, u koju se vratio po raskidu ugovora sa Las Palmasom.

„Neumoljivi krilni napadač je trenirao sa našim klubom od početka novembra, a od oktobra je slobodan igrač, kada je raskinuo ugovor sa Las Palmasom u koji je otišao iz Crvene zvezde. Srnić se odlično pokazao na treninzima i zapao za oko Dejanu Stankoviću, a fudbaler koji je mnogo puta dokazao privrženost klubu je takođe imao veliku želju da ponovo obuče crveno-beli dres. Srnić nije mogao da sakrije zadovoljstvo povodom potpisa“, saopštila je Zvezda.

PROČITAJTE JOŠ

„Što se tiče emocija, za mene je Zvezda nešto posebno i osećam se kao da nisam ni odlazio iz kluba. Sve utakmice sam pratio, bio na vezi sa ljudima iz kluba i upućen u svaki detalj što se tiče svlačionice. Dakle – kao da sam bio tu sve vreme. Presrećan sam i daću sve od sebe da budem još bolji nego prethodna dva puta“, počeo je Srnić.

Brzo se krilni napadač dogovorio sa čelnicima kluba.

„Nijednog trenutka se nisam razmišljao oko povratka, bilo je samo pitanje da li sam potreban upravi i stručnom štabu. Ipak, svideo sam se treneru Stankoviću posle dve nedelje i već tada me je pitao da li želim da postanem, a ponavljam, nisam se razmišljao uopšte. Sigurno će mi značiti to što sam već trenirao sa timom, uvideo sam šta je ono što šef stručnog štaba želi i šta mogu da očekujem. Imponuje mi i što mi je stiglo mnogo poruka podrške od strane navijača kada su čuli da treniram sa Zvezdom i što im je drago što sam se vratio“.

Srnić ima jasnu novogodišnju želju.

„Gol Kelnu je obeležio moju dosadašnju karijeru i naravno da bih voleo da to ponovim protiv Milana. Međutim, nek se bilo ko upiše u strelce, samo da prođemo i napravimo još jedno čudo. U Novoj godini bih upravo to poželeo navijačima, klubu i sebi – da napravimo iskorak protiv Milana koji je izvanredna ekipa i prođemo ih. Ako smo pobedili Liverpul koji je te sezone osvojio Ligu šampiona, sve je moguće“, zaključio je Srnić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar