Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović će prvi put posle više od godinu dana deliti pravdu na utakmici Crvene zvezde.

On je poslednju priliku da radi svoj posao u meču srpskog šampiona imao u prošlosezonskom večitom derbiju.

PROČITAJTE JOŠ

Tada je Partizan slavio rezultatom 2:0, a Jovanović se našao na meti kritika čelnika kluba iz Ljutice Bogdana.

„Rekao sam na sastanku u FSS Jovanoviću pred Vučeličem da je obeležen kao Partizanov čovek i da mi se ne sviđa što on sudi. “Verujem da želiš u Evropi da napreduješ i da nećeš to zloupotrebiti”. Ali on je zloupotrebio i poništen nam je čist gol. Mi jesmo bili loši, ali da je bilo pošteno suđenje I onako loši bismo poveli. Setite se primera Tavambe i Manojlovića koji je procenjen kao slobodna igra i posle je Partizan osvojio titulu. Oni imaju amneziju i toga se ne sećaju, kevću i laju preko društvenih mreža“, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić posle prošlogodišnje utakmice.

Jovanović je i nedavno bio tema, s obzirom na to da nije bio čest akter utakmica u Superligi Srbije.

Njega je u razgovoru za Nova.rs pomenuo Ognjen Koroman, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac, koji je naveo da je Jovanović jednom prilikom sklonjen sa liste sudija pošto nije hteo da namesti rezultat za Brodarac u utakmici Omladinske lige Srbije.

Jovanović je za Nova.rs rekao da su to priče koje nemaju veze sa istinom.

„Kao prvo, da sam sklonjen, morao bih da budem vraćan na tu istu listu. Na elitnoj sceni srpskog fudbala sudim poslednjih šest godina u kontinuitetu, od toga sam pet godina internacionalac i nikada nisam imao ni najmanji problem sa ljudima iz rukovodstva. Slatko sam se nasmejao kada sam pročitao izjavu da sam odbio da namestim rezultat na utakmici Omladinske lige. To su nebuloze“, poručio je Jovanović.

Zvezda u nedelju od 18.00 igra protiv kruševačkog Napretka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar