Foto: Profimedia

Video nešto čega nema.

Reprezentacija Srbije poražena je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo na gostovanju Mađarskoj sa 2:1 i sebi dodatno zakomplikovala život u borbi za završni turnir.

Meč je obilovao tenzijama što se videlo i po ponašanju mađarskih navijača koji su od starta vređalai i gađali naše fudbalere, a sve je kulminiralo na kraju utakmice.

PROČITAJTE JOŠ

Tada je došlo do sukoba između Žolta Kalmara i Vanje Milinković-Savić, a vezista Mađara je potom objasnio šta se desilo i za sve okrivio naše fudbalere.

On je je najpre s leđa gurnuo Nemanju Gudelja, pa zatim stavljanjem prsta preko ustiju ućutkivao Vanju Milinković-Savića.

Zbog svega toga je dobio crveni karton, a evo šta je rekao medijima.

„Ne znam šta bi trebalo da uradimo kako bismo dobili poštovanje od ovakvih timova. U nama je proradio inat: čitali smo šta su rekli kad su dolazili u Budimpeštu. Stigli su ovde arogantni, a vratili su se kući bez bodova „, kazao je Kalmar.

Iako su izjave srpskih fudbalera bile najava da se ide na pobedu, očigledno je i to smetalo Mađarima koji su verovatno očekivali da naši igrači najavljuju poraz.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar