FSS
Foto: FSS

Srbija slavi plasman na Evropsko prvenstvo. Futsaleri naše zemlje savladali su dva puta Belorusiju i tako izborili plasman na kontinentalnu smotru koja se u januaru igra u Holandiji.

PROČITAJTE JOŠ

„Orlovi“ su pre dva dana slavili na domaćem terenu sa 3:1, a istim rezultatom su slavili i na gostovanju u Belorusiju. Ukupnim rezutatom 6:2 izboren je plasman u Holandiju.

Prvi pogodak postigao je Tomić preciznim udarcem sa velike daljine, kada je odbrana rivala očajno reagovala, dok je golman bio markiran.

Ipak, onda se desilo pravo čudo. U 17. minutu susreta golman Momčilović je postigao gol sa gola na gol! Lopta je dobila jako čudnu putanju i matirala golmana gostiju.

Tako je nastao jedan od najlepših poteza kvalifikacija.

Rakić je postigao treći pogodak za Srbiju u 27. minutu, a Seljuk je osam minuta kasnije psotigao utešni pogodak za Beloruse.

Srbija već zna i rivale na Evropskom prvenstvu. Igraće sa Portugalom 19. januara, zatim četiri dana kasnije sledi duel sa Ukrajinom, dok je duel sa domaćinom Holandijom zakazan za 28. januar. Svi mečevi se igraju u „Zigo Domu“ u Amsterdamu.

BONUS VIDEO Gol Aleksandra Mitrovića koji je Srbiji doneo plasman na Mundijal 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar