Foto: Nenad Mihajlovic / Starsport

Taras Bondarenko, ukrajinski fudbaler, u razgovoru za lokalne medije, osvrnuo se na iskustva stečena tokom igračkog staža u Srbiji.

Bivši defanzivac Metalca i Radničkog iz Niša danas igra u Kazahstanu, a za portal sport.ua setio se sezone 2018/19 u kojoj je bio vicešampion sa Radničkim.

PROČITAJTE JOŠ

„Bila je to najbolja godina za moju karijeru. Nisam imao dovoljno vremena da uživam u svemu što sam postigao. Nikakvo iznenađenje nije što smo bili bolje plaisrani od Partizana, jer smo u međusobnim duelima bili kvalitetniji od njih“, rekao je Bondarenko.

Ukrajinac se potom osvrnuo na trku sa Crvenom zvezdom u pomenutoj sezoni.

„Šalim se da u Srbiji šampiona biraju na predsedničkim izborima. Onaj za koga predsednik navija bude prvi tokom njegovog mandata. Naravno, nisam ozbiljan, to je samo šala“, rekao je Bondarenko.

Defanzivac nije želeo da govori o razlozima za napuštanje srpskog fudbala, a kratko je pričao i da je atmosfera koja se stvara o srpskim navijačima preuveličana.

Ipak, o Superligi ima dobro mišljenje.

“Uvek je zanimljivo, nikada ne znate ko će izboriti Evropu, ko će ispasti iz lige. Stalno se nešto dešava. Možda je jedini problem što Crvena zvezda prelako osvaja šampionske titule, bez konkurencije su poslednjih godina. Jedini teži zadatak im je derbi protiv Partizana“, zaključio je Taras Bondarenko.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar