Foto:John Walton / PA Images / Profimedia/Screenshot/Instagram/djgabicavallin

Sramno.

Antoni, Brazilac koji nasutpa za Mančester junajted, nalazi se pod istragom nakon što ga je bivša devojka Gabrijela Kavaljin optužila da ju je zlostavljao.

PROČITAJTE JOŠ...

Protiv Antonija je pokrenut postupak, reprezentacija Brazila je donela odluku da ga odstrani iz tima, istim putem bi mogli da krenu i „crveni đavoli“, ali poslednje informacije nikako ne idu u prilog timu sa Old Traforda.

Kako je Kavaljinova saopštila, klub je u januaru poslao svog predstavnika kako bi ispitao situaciju nakon što ju je Antoni prvo udario glavom, a potom je nasilno bacio na krevet zbog čega je doživela povredu grudi koja je zahtevala operaciju, kao i veliku rasekotinu na čelu.

Tada je u hotel u kom se ona nalazila došao Danijele Bertoli, a nakon što je sagledao situaciju, pozvao je klupskog doktora kako bi, prema njenim navodima, „sprečio da ona ode u bolnicu“.

U Junajtedu su potvrdili da je njihov čovek bio na licu mesta, ali su to pravdali navodnom praksom da „klub pomaže svakom članu porodice svojih igrača i da je ovo uobičajena praksa“, kao i da „za zlostavljanje nisu znali sve do pre nekoliko dana“.

Postavlja se pitanje kako je moguće da je doktoru to promaklo, kao i zbog čega nije kontaktirana policija ranije, ali jedno je sigurno – ako bude dokazano da su čelnici tima sa Old Traforda znali za ovo, a nisu uradili bilo šta, Junajted će od sramote teško uspeti da se opere.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar